Yoga Retreat Italië Umbrië

Yoga Intensive met Frank Bakker, Yoga Haarlem

21 t/m 28 oktober 2017

Over de retreat
Tijdens de zevendaagse yoga intensive in Umbrië neemt Frank Bakker je mee om verdieping te vinden via mentale, emotionele en fysieke reiniging. Via asana’s, pranayama’s, mantra’s, meditaties, visualisaties en affirmaties. We blijven dicht bij het originele doel van yoga: verlichting, je herinneren waar je vandaan komt. Atman, Het Zelf, staat voor het diepste van je wezen. Het is al hier. Iedere dag zijn er drie yogasessies waarin je verschillende aspecten van de yoga beoefent. De retreat is geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde yoga-beoefenaars dankzij de professionele, warme en humorvolle begeleiding van Frank Bakker.

Over Frank Bakker
Frank Bakker volgde de vierjarige opleiding tot yogaleraar bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Na het afronden van die opleiding kwam Frank in contact met Philippe Barbier (Ajita), initiatiefnemer van en docent bij het Raja Yoga Instituut. Als aanvulling op zijn eerder opgedane kennis volgde Frank de opleiding tot Raja Yogaleraar. Ook volgde hij tientallen trainingen, workshops en retreats bij verschillende spirituele scholen. Frank geeft al meer dan 25 jaar les in zijn studio Yoga Haarlem. Daarnaast leidde hij verschillende yoga retreats in binnen- en buitenland.

Over Il Bacio del Lupo
Vroeger bood het huis onderdak aan grote boerenfamilies en hun veestapel, tegenwoordig logeren er vakantiegangers, vrienden, familie, artiesten en yogaleerlingen. Het huis heeft vijf gezellig ingerichte tweepersoons gastenkamers en drie comfortabele badkamers met douche en toilet. Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

De villa ligt op een ruim eigen terrein in het beschermde stroomgebied van de Tiber. Er is een zoutwater zwembad en een plateau waar yogasessies gehouden kunnen worden met uitzicht op het dal. Ook binnen is er ruimte voor yoga in de voormalige stal. Direct vanuit het huis kun je verschillende langere of kortere wandelingen maken. Tijdens de retreat worden er vegetarische maaltijden gemaakt met lokale en zoveel mogelijk biologische producten. De prijs voor de yoga retreat bedraagt € 850,- inclusief yoga, overnachting en drie maaltijden.

Hoe kom ik bij Bacio del Lupo?

Alles op een rijtje:
Data: 21 t/m 28 oktober 2017
Voertaal: Nederlands
3 yogasessies per dag
Yoga stijl: hatha yoga
Gedeelde tweepersoons kamers
3 gedeelde badkamers met douche en toilet
vooralsnog een klein zwembad, een groot zwembad is in aanbouw
Alle maaltijden, koffie, thee, sap inclusief
Prijs  850 euro- (ex. toeristenbelasting)*

Klik hier voor de Terms & condtions retreat FB. Een pfd wordt automatisch opgeslagen in je downloads.

Meld je hieronder aan

* 1,50 per nacht per persoon

Save

Save